top of page

Zakelijke projecten

Projecten met Buro Ruig

Buro Ruig helpt jou graag om​ jouw idee te realiseren. Dat kan al met een 'vaag' idee. Samen zoeken we naar een passend project waarbij Buro Ruig de complete begeleiding kan verzorgen van idee naar 3D ontwerp en realisatie.

ext 2.JPEG

Voor Fatboy heeft Buro Ruig een 3D bibliotheek ontwikkeld. Hiermee kunnen interieur architecten voorstellen ontwikkelen met Fatboy producten. Van de iconische Fatboy Original zitzak tot aan tafels en lampen, allemaal van Fatboy. Deze wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe producten van Fatboy.

3D scannen voor Fatboy

Voor de Gemeente Delft en  KuiperCompagnons is een maquette 3D geprint van 1.80 meter bij 1.80 meter. Daaroverheen zit een projectie de geschiedenis van de stad uitlegt en de nieuw ontwikkelde plannen.

3D printen van een maquette voor Delft
akmissingchapter51.JPG
IMG_7244.jpg

3D geprinte awards voor de Raad van Kinderen award show. Onderdeel van de Missing Chapter Foundation, de Stichting opgezet door Princes Laurentien.

3D printen voor de Raad van Kinderen
3D scannen Essent

304 medewerkers zijn door Buro Ruig 3D gescand en 3D geprint als kado van Essent aan haar medewerkers in het kader van de digitalisering die deze afdeling ondergaat.

Rescued 

Buro Ruig heeft op basis van kalebassen ontwerpen gemaakt voor plantenhangers voor Rescued. Deze hangen op verschillende leuke plekken en zijn te koop bij Rescued.

WhatsApp Image 2019-09-19 at 11.49.17.jp
Foto 3.jpg
3D scannen Essent

304 medewerkers zijn door Buro Ruig 3D gescand en 3D geprint als kado van Essent aan haar medewerkers in het kader van de digitalisering die deze afdeling ondergaat.

Project aanvraag doen bij Buro Ruig

Heb jij een idee voor een project of opdracht maar weet je niet hoe je dit kan realiseren?

 

Buro Ruig helpt jou graag om​ jouw idee te realiseren. Dat kan al met een 'vaag' idee, of een concrete vraag. Mail of bel ons vooral voor meer informatie!

Bedrijfsadres:

Adenauerlaan 49

3527 RA, Utrecht

Bezoekadres:

Gansstraat 143

3582 EG, Utrecht

Info@BuroRuig.nl

Tel: +316 33 29 02 92

KvK: 81451717 

BTW: NL862098579B01

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

Bedankt! Bericht verzonden.

contact
bottom of page