top of page
R-01.png
Over Ruig
Product ontwerp

Buro Ruig, opgericht in januari 2016, is een ontwerpbureau waar hoofdzakelijk business to business opdrachten worden gedaan door middel van 3D printen en 3D scannen en meer. Gesitueerd in Utrecht heeft Buro Ruig een mooie stad en uitvalsbasis om klanten te bedienen in heel Nederland

Buro Ruig biedt hier de mogelijkheden om unieke projecten uit te voeren. Van kleine tot grote opdrachten, Ruig over beschikt verschillende skills in de ontwerp en de 3D wereld, waarmee het een oplossing biedt die past bij wat een klant zoekt.

Buro Ruig denkt graag mee, ook als een klant nog niet heel concreet heeft wat hij zoekt. Juist hier geeft het ruimte om de mogelijkheden van 3D printen in te passen en een geschikte oplossing te vinden voor jouw vraag.

Service design

Naast product ontwerp doet Buro Ruig ook aan Service Design en conceptualisatie. De eigenaar, Ivar, heeft een master Industrial Design op zak. Buro Ruig werkt graag aan grotere ontwerp opdrachten op het gebied van service design.

Ook design coaching van studenten in het HBO of WO is een onderdeel van de kennis en kunde die Buro Ruig biedt. Speciaal de projecten in de publieke sector, zoals (jeugd)zorg en onderwijs spreken Buro Ruig aan. 

 

Neem een kijkje bij de projecten om te zien waar Buro Ruig zoal aan gewerkt heeft afgelopen jaren.  

IVAR klein.jpg
3950febb-6d10-4d09-ae64-267635c0ace0.JPG
Ivar Kraaijevanger

Creative Director

Tel:     +31 6 33 29 02 92

mail:  info@buroruig.nl

bottom of page